Timzalot is een club voor handwerkavonturiers!

Het is geen breiclub, geen haakclub en ook geen naaiclub,
het is een handwerkclub!

Word GRATIS lid


Timzalot is een club waar we met z’n allen verschillende handwerktechnieken uitproberen. Het is een club waar je eigen creativiteit wordt gestimuleerd en waar je tegelijkertijd alle technieken met steek-voor-steekinstructies kunt leren.


Het is een club voor beginners, die nog nooit een naald beetgehouden hebben, en het is een club voor doorgewinterde handwerkers en handwerksters die ook eens iets anders willen proberen, en die het leuk vinden om hun kennis en ervaringen te delen met gelijkgestemden!


Het is de club waar je online échte mensen kunt ontmoeten, die samen échte dingen doen!

Ik wil meteen GRATIS lid worden


Wat gebeurt er in die club?

Nu  8 maanden lang:  Het  grote Timzalot Handwerktoernooi ! ! !


We starten in oktober met het grote Timzalot Handwerktoernooi. Alleen voor de echte avonturiers, die ervan houden om nieuwe dingen uit te proberen en bijzondere handwerktechnieken te leren.

Kost niks, je hebt ook niks te verliezen; het brengt je alleen maar gezelligheid en wie weet... ook nog een leuke prijs!


Wat gaan we doen?

- Elke maand een uitdaging om materiaal dat meestal rechtstreeks de vuilnisbak ingaat een tweede leven te geven.

- Elke week een superklein handwerkklusje, waarmee je punten kunt scoren. En wie de mooiste foto van deze opdracht heeft geplaatst, wint natuurlijk!


Wat valt er te winnen?

- Degene die aan het eind van de maand de meeste punten heeft verzameld, mag een cadeau kiezen uit onze prijzenkast!

- Voor degene die aan het eind van het Toernooi gewonnen heeft, hebben we een hele bijzondere prijs, die we nog heel even geheim houden...


Oók voor beginnende handwerk(st)ers

Van de meeste handwerkklusjes staat al een instructiefilmpje in de club, of er komt nog een instructiefilmpje. Iedereen kan dus meedoen, ook al heb je nog nooit gebreid, gehaakt, genaaid, geborduurd, geknoopt of geweven...

Ben je al verder gevorderd? Dan is dit je kans om te laten zien wat je kan! Want elke opdracht laat veel ruimte voor eigen creativiteit, en de allerallermooiste of origineelste of creatiefste, die wint de punten!


Druk druk druk druk?

Voor de tweede leven-challenge heb je steeds een hele maand de tijd. Dat is genoeg om materiaal te verzamelen en iets bijzonders te maken, toch?

Voor de kleine klusjes heb je een week, soms 2 weken en soms zelfs 3 weken de tijd. Maar let op: elke week komt er wel een nieuw klusje, waar we in onze vlog ook zeker aandacht aan gaan besteden!

Aan het eind van de klustijd wordt een winnaar gekozen. Dat wil niet zeggen dat je dan niet meer mag laten zien wat jij hebt gemaakt (al was je misschien net te laat), maar je komt dan alleen niet meer in aanmerking voor de prijs.


Mag ik ook een beetje spieken?

We geven meestal een basispatroontje, waar je eindeloos mee mag variëren. Maar je mag ook best gebruik maken van iets wat je in een boek of op internet hebt gevonden. Maar pas op: vermeld dan wel waar je het patroon gevonden hebt, of wie het heeft ontworpen!

De foto moet natuurlijk wel origineel van jou zijn; je moet het wel helemaal zelf hebben gemaakt!


Huiskamergroepjes

Vind je het leuk om samen met anderen te gaan handwerken? Dan kun je een groepje aanmaken van mensen bij jou in de buurt, en dan gezellig afspreken bij iemand thuis! Dat kan allemaal in de club!

Timzalot lidmaatschap
Jaaa, ik word lid!

€ 70,00-
€ 0,-
Nu helemaal gratis!