word ook lid

 van de Timzalotclub!

Vul even je gegevens in en je hoort ook bij de Timzalotclub!

handwerkjuffen

Lid worden van de Timzalotclub?

Waarschijnlijk ben je al abonnee van ons YouTubekanaal. Nog niet? Dat zou ik dan meteen maar even doen (kijk even in de televisiekamer, daar staat een link). Maar je bent nu ook hier, dus waarschijnlijk wil je wat meer weten over Timzalot. Word dan lid van onze club en je ontvangt elke 2 weken een berichtje. We vertellen je wat we aan het doen zijn, wat we allemaal van plan zijn en ook: wat er te koop is in onze Timzalotshop. Ben je daar al wezen kijken? Ook even doen zo meteen. De pakketten die we daar aanbieden wisselen elke 2 weken, dus handig als je weet wat er te koop is!  Lid worden is simpel: vul hieronder je naam en e-mailadres in en hupsakee, gepiept.


Superpluslid

Wil je meer? Mee met onze uitstapjes bijvoorbeeld, of meedoen aan een workshop, een uitnodiging voor een meet en greet of cadeautjes die we zomaar weggeven... Investeer dan € 20,00 en wordt SuperPluslid.

De kosten heb je zo terugverdiend, want niet alleen krijg je korting op sommige pakketten, jij hoeft als SPlid nooit verzendkosten te betalen. Ook niet voor je cadeautjes!

Kijk voor alle voordelen op de SuperPlus ledenpagina!