Ben jij al lid? 

Nog GEEN SuperPluslid? Klik hier

Ben je nog geen lid? 

Meld je dan eenvoudig aan door je naam en e-mailadres  op te geven en het kost je niks! 


Je krijgt van ons elke 2 weken een e-mailtje met de laatste nieuwtjes én we vertellen je wat er te koop is in de shop. Je zult dus niet gemakkelijk vergeten te kijken op de website, en er dan achter komen dat de pakketten alweer zijn uitverkocht!


Als lid kun je natuurlijk al je handwerkvragen aan ons stellen en suggesties doen voor onderwerpen die we kunnen behandelen in onze vlog.

GRATIS Lid worden

Maar weet je al dat je ook SuperPluslid kunt worden? Voor slechts € 20,00 per jaar behandelen we je als een superfan!

 • Geen verzendkosten! 
  Als Superpluslid hoef je geen verzendkosten te betalen als je iets koopt in onze Timzalot-shop!  En voor verzendkosten moeten we al snel € 5,95 rekenen. Gelukkig zijn onze pakketjes niet duur, maar zo heb je wel je SPlidmaatschap er snel weer uit


 • Cadeautjes!
  Elke week gooien Dini en/of ik iets in de cadeautjespot. Iets dat we gewoon wel kwijt willen. Omdat het in de weg ligt, omdat we niet weten wat we er nog mee moeten, omdat we het nooit meer gaan gebruiken, en misschien ook wel omdat we het zelf niet zo mooi vinden. Hoe dan ook: SuperPlusleden zijn het eerst aan de beurt als er cadeautjes worden uitgedeeld! En nee, ook hiervoor hoeven ze geen verzendkosten te betalen.


 • Eerste keus!
  Wanneer er een nieuw pakket wordt aangeboden in de shop, krijgen alle leden daarvan bericht via de mail. Maar SuperPlusleden ontvangen die mail al een dag eerder… Wanneer er dus maar een beperkt aanbod van pakketjes is (we maken ze allemaal zelf, dus ja, op is dan ook echt op) heb je als SPlid altijd eerste keus en vis je minder snel achter het net!


 • Workshops en uitjes
  Heb je het verhaal van de salonboot al gehoord? Gezellig met z’n allen breien op de Friese wateren. Of een workshop vilten, die we al heel lang in de planning hebben staan. Of wol verven bij Draadkracht. Of misschien zelfs een weekendje kamperen in de natuur en daar leren sokken breien, of een leuk rokje naaien.
  Het kan allemaal. En jij als SPlid, krijgt van ons een uitnodiging.


 • Meet en greets
  Ga je ook naar de Handwerkbeurs, of de Haak- en Breidagen? Voor SuperPlus-leden houden we een speciale meet en greet, waar verder niemand de locatie van weet. En natuurlijk hebben we dan ook een verrassing voor je.


 • Rinkel de Winkel!
  Onze droom om lekker handwerkwinkeltjes te gaan bezoeken overal in het land, is een heel stuk dichterbij gekomen nu Dini met pensioen is gegaan en Léia een busje heeft om vol te gooien met spulletjes.
  We vragen of we ook mogen vloggen in de winkeltjes waar we heengaan en geven dan natuurlijk ook ons eerlijke en ongezouten commentaar. Vanzelfsprekend willen we ook graag weten wat onze leden vinden van die winkeltjes. Wil je met ons meedoen aan Rinkel de Winkel? Meld je dan aan en je krijgt van ons een geheime opdracht mee… Na afloop kunnen we dan nog gezellig napraten en natuurlijk elkaars aankopen bewonderen.


Het kan niet op! En dat voor maar € 20.- per jaar!Lid worden van Timzalot

Gratis lid worden

Het is geen breiclub, geen haakclub en ook geen naaiclub, het is een handwerkclub!

SuperPlusLid

Voor slechts € 20,00 per jaar behandelen we je als een superfan!