De Timzalot shop

Elke 2 weken verkopen we in onze shop een speciaal voor onze fans samengesteld, origineel Timzalot handwerkpakket. 

Bekijk het pakket van deze week!


NU in de shop:   Kraamcadeautjes

Van 24 februari tot 8 maart


Slabbetjes met babynaam

Maak je kraamcadeautje persoonlijk én lekker praktisch! Een zelfgemaakt cadeau mét de naam van de baby erop geborduurd, dat is een speciaal cadeau. Bovendien is de slab van katoen en heeft een dikke badstof achterkant, waardoor er heerlijk op geknoeid kan worden.

In het pakket vind je de letters en ruitjespapier om zelf de naam te 'schrijven' in kruissteekjes. En zolang de baby geen Willem-Alexander heet, is er vast genoeg ruimte.

Er zijn pakketjes in 3 verschillende stofjes, met verschillende kleuren borduurgaren en ook verschillende kleurtjes biaisband.


Extraatje: Joris het koesdraakje

Nog meer baby's op komst, of wil je misschien ook iets maken voor het grotere broertje of zusje? Maak dan ook Joris het heerlijk zachte platte knuffelkussentje.


Inhoud:

Zoals je van ons gewend bent, bevat ieder pakket een uitgebreide beschrijving en al het materiaal dat je nodig hebt om de slab (en het draakje) te kunnen maken! Alleen de naaimachine, scharen en een strijkbout vind je niet in het pakket, maar die heb je vast wel in huis!

Welk slabbetje wil je maken?

  • 1. Koetjes rood band, met groen borduurgaren
  • 2. Koetjes rood band, met rood borduurgaren
  • 3. Blauwe autootjes (blauw band en garen)
  • 4. Auto's  taupekleurig band, oranjerood garen
  • 5. Auto's  oranjerood band, tealkleurig garen
  • 6. Auto's  licht turquoise band, tealkleurig garen
  • 7. Auto's  taupekleurig band, turquoisegaren

Het complete pakket kost slechts €7,95

Extra:  Joris, het zachte koeskussendraakje

Dit heerlijk zachte, met dubbel fiberfill gevulde knuffelbeest, daar worden alle kindjes blij van, ook als ze al wat groter zijn....


Het is handig om het draakje op de naaimachine in elkaar te zetten, maar het kan ook prima met de hand; je hebt er alleen wat meer tijd voor nodig. In ieder geval vind je al het benodigde materiaal (met uitzondering van het naaimachinegaren en de naaimachine zelf natuurlijk) in het pakket.Het drakenpakket kun je extra bestellen, en kost €17,50

Nergens anders te koop, zelf ontworpen en zelf samengesteld!

Voor de verzendkosten rekenen wij standaard € 5,95, ook al zijn de werkelijke kosten misschien wel wat hoger. Past het pakketje nog in een envelop, dan betaal je uiteraard alleen de postzegels.


Ben je al SuperPluslid? Dan betaal je geen verzendkosten.